Apie mus
"Verbūnų duonos" prekinis ženklas žinomas daugeliui. Ilgai ieškota tokių duonos receptų, kuriuos kūrė bei iš kartos į kartą perdavinėjo mūsų senoliai, ir tokių, kurie atitiktų šiandieninio vartotojo skonį. Prie to bene didžiausia dalimi prisideda čia dirbantys žmonės. Žmonės, kuriais galima pasitikėti, kuriems galima patikėti atsakingą darbą, kurį reikia dirbti iš širdies. Ir nors malkomis kūrenamas krosnis pakeitė elektrinės, išliko individualus žmogaus rankų prisilietimas prie kiekvieno duonos kepalo - tarsi prie kūdikio. Išliko meilė, pagarba ir tikėjimas savo darbu. Dvasinis ryšys su duona yra amžinas, ir tai yra kiekvieno iš mūsų prigimtyje.
Darbas "Verbūnų duona" prieigose ir patalpose prasideda labai anksti – kai dar nei gaidžiai negieda, nei rūpestingiausios šeimininkės namų ruošos darbų nepradeda. Vos prašvitus daugiau kaip 18 skirtingų rūšių šviežios duonos gaminių skaičiuodami šimtus kilometrų pradeda savo kelionę pas užsakovus, išsibarsčiusius po visą Lietuvą, o tuo pačiu pas visus jos laukiančius, pas visus ją perkančius. Verbūnų kaimo gyventojai turi išskirtinę galimybę – ant savo stalo padėti dar šiltos duonos gaminių. Nedidukėje parduotuvėje duonos skyrius pildomas pagal jau nusistovėjusius kaimo bendruomenės poreikius.
UAB "Verbūnų duona" produkcija gerai žinoma ir puikiai vertinama ne tik visoje Šiaulių apskrityje, bet ir visoje šiaurės Lietuvoje: Šiauliai, Joniškis, Kelmė, Telšiai, Plungė, Panevėžys, Naujoji Akmenė, Senoji Akmenė, Mažeikiai. Na o pats tolimiausias duonos pristatymo taškas Lietuvoje – sostinė Vilnius.
UAB "Verbūnų duona" pirmuosius savo veiklos žingsnius pradėjusi daugiau kaip prieš dešimtmetį šiandien atrado tvirtą savo poziciją konkurencingoje duonos ir kitų gaminių kepimo rinkoje. Ilgą kelią lydėjo nuolatinės tobulinimo bei tobulėjimo paieškos – iš pradžių pasiekti maži laimėjimai pamažu didėjo ir šiandien leidžia džiaugtis ištioes dideliais rezultatais. Rinka, kaip ir bet kos pažinimas skatina nesustoti vienoje vietoje -ji verčia dairytis aplink ir eiti tolyn. Konkurencija tarp duonos kepėjų – kasdieninis iššūkis būti geresniais už kitus. Tai patvirtina ne tik viso kolektyvo pastangomis pasiekti rezultatai, bet ir naujai keliami ambicingi bendrovės vadovų tikslai.
Svarbu tikėti tuo, ką darai ir žinoti, ar tuo keliu eini. Svarbu pripažinti klaidas ir ieškoti naujų galimybių, alternatyvių sprendimo būdų. Svarbu pasidžiaugti savo ir kitų sėkme. O svarbiausia – suvokti save kaip kūrėją to, kas ne tik apčiuopiama ir materialu, bet ir to, kas glūdi kiekvieno žmogaus širdyje. Tokia UAB "Verbūnų duona" filosofija. Į gerą veiklos dešimtmetį sutalpinti šimtmečiai – su savo išmintim, vertybėm, papročiais, tradicijom; su tuo, ko nenumarina visagalis laikas; su tuo, kas amžina ir gyva žmonėse ir jų darbuose.